Biografia Mireia


                       BiografiaBIOGRAFIA

 

Mireia Carbonell comença a estudiar música clàssica a l'edat de 13 anys (piano i guitarra) amb una professora particular i com a activitat extraescolar. No és fins als 22 anys però, que inicia estudis reglats de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Sabadell i alhora baix elèctric a l'Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona. Al mateix any obté una menció del concurs de composició del Conservatori de Sabadell i l'any següent n'aconsegueix el primer premi. Al cap de 3 anys, entra a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) per professionalitzar-se com a baixista. El seu projecte de final d'estudis fa que iniciï una recerca sobre la música underground dels anys 70 a Barcelona (música de l'Ona Laietana), sobretot basada en entrevistes als músics protagonistes d'aquest moviment a causa de la manca de bibliografia sobre el tema. Un cop acabats els estudis, es trasllada a Amsterdam on toca amb diverses formacions i actualment treballa a Londres on lidera el seu propi projecte Periscopi Invertit.

 

Ha estudiat amb els baixistes Jordi Ruiz Jordan, Ignasi Zamora, Gary Willis, Josep Pérez Cucurella, Ignasi Terraza i a Amsterdam cursa un "mentoring traject" amb el bateria Lucas van Merwijk.

 

Al llarg de la seva carrera, Mireia Carbonell ha treballat com a baixista en orquestra de ball, teatre musical i ha fet substitucions de jazz i salsa. Durant 8 anys ha fet docència en escoles de música privades. Actualment col·labora amb el músic guineà Mosi Conde.
Copyright © All Rights Reserved

http://mireiacarbonell.net/onewebstatic/1451eb88d4.jpg